Waarom?

Steeds vaker heb ik te maken met terugkomende vragen over de hedendaagse Automatisering. Vragen als “Moet ik upgraden naar Windows 8?”. of “Ik heb gehoord dat Windows XP niet meer werkt vanaf april 2014, hoe zit dat?”, zijn vragen waar ik bijna dagelijks tegenaan loop. Ook meer praktische vragen als “Wat is de cloud nou eigenlijk” en “Hoe werkt een eigen domeinnaam? Is dat duur?”

Via deze nieuwe weblog wil ik graag een wat groter publiek (voornamelijk mijn (toekomstige?) klantenkring) regelmatig gaan voorzien van updates over diverse onderwerpen uit de automatisering, op zo’n breed mogelijk vlak. Zaken waarvan ik denk: “Dat is belangrijk en nuttig om eens wat dieper op in te gaan”. Het zal voornamelijk gaan over automatisering en (computer)techniek in het algemeen, maar ook zaken die ik tegenkom als ZZP’er wil ik gaan behandelen. Voorstellen voor blog onderwerpen zijn uiteraard ook aan te dragen!

Binnen enkel dagen zal de eerste blog online verschijnen en ik zal proberen om er regelmatig een nieuwe blog op te zetten. Kom dus vooral terug om te kijken of er al wat nieuws staat!

René